Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels

Van der Weck vloeren

We begrijpen dat je graag met je huis aan de slag wilt en daarvoor graag 1 op 1 advies krijgt. Wij bieden de mogelijkheid om een persoonlijke afspraak met ons te maken. De winkel is dan alleen voor jou geopend. Zo kun je met een gerust hart op bezoek komen en krijg je je gewenste advies! Maak een ‘persoonlijke afspraak’ via de knop hieronder en we nemen contact met je op, om de afspraak te bevestigen.

Naast het leggen van vloeren zijn wij specialist in de verkoop van kwaliteitsvloeren. Onze showroom is ruim en biedt een uitgebreid overzicht van alle producten in onze collectie. De keuze is reuze: zo hebben wij vloeren in diverse prijsklassen en kwaliteiten. Ga jij voor een vloer van Van der Weck Vloeren, dan ben je altijd verzekerd van echt vakwerk.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Op afspraak
Donderdag Op afspraak
Vrijdag 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 18.00 uur
Zondag Gesloten

De sterke merken
waar de Woonspecialist
mee werkt

In onze showroom kun je ontzettend veel inspiratie op doen die passen bij jouw gewenste woonsfeer. Van de vloer tot aan het plafond; wij hebben mooie en praktische oplossingen.

Wij werken met betrouwbare, kwalitatief goede merken die we met zorg uitkiezen. Daarom staat wij 100% achter onze producten. We zijn niet voor niets de Woonspecialist. 

Fantastische stoffen in de beste kwaliteit isolerend, sfeervol en kleurrijk
Laat je inspireren door de vloerspecialist duurzaam, sterk en robuust
Jouw specialist voor een kast op maat praktisch, overzichtelijk en exclusief
Raamdecoratie functioneel, stijlvol en knus
Luxaflex Inspiration Dealer topkwaliteit raamdecoratie

Wij adviseren je graag in onze winkel, onder het genot van een lekkere kop koffie. Maar als je liever advies bij jou thuis wil, kan dat natuurlijk ook! Niets is ons te veel!

Samen met je woonspecialist
verder met het inrichten
van jouw ideale interieur.

Woonstijlen