Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels
Jouw Woonspecialist voor
vloeren, gordijnen en raamdecoratie.

Vloer & zo Alkmaar

Vloer & zo, woon- en interieurspecialist

We begrijpen dat je graag met je huis aan de slag wilt en daarvoor graag 1 op 1 advies krijgt. Wij bieden de mogelijkheid om een persoonlijke afspraak met ons te maken. De winkel is dan alleen voor jou geopend. Zo kun je met een gerust hart op bezoek komen en krijg je je gewenste advies! Maak een ‘persoonlijke afspraak’ via de knop hieronder en we nemen contact met je op, om de afspraak te bevestigen.

Vloer & Zo is al ruim 25 jaar gespecialiseerd in het aanbrengen van diverse soorten gietvloeren en speciaal stucwerk. Daarnaast kan je ook bij ons terecht voor verschillende vloeren als pvc , laminaat, vinyl en tapijt. ‌Ook voor raamdecoratie, luxaflex, meubels en karpetten ben je bij ons aan het juiste aderes. ‌We zijn echt de Woonspecialist!

We hebben een grote showroom in Alkmaar waar je al onze producten kunt ervaren en bekijken. We voorzien je tevens graag van advies op het gebied van woninginrichting. ‌Je mag altijd binnenwandelen en uiteraard kunnen we ook een afspraak maken. Overigens is onze winkel zo groot, dat je prima met meerdere mensen tegelijk in de winkel kan zijn op gepaste afstand. Wees welkom!

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 13:30 uur
Woensdag 10:00 - 13:30 uur
Donderdag 10:00 - 13:30 uur
Vrijdag 10:00 - 13:30 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Dinsdag t/m zaterdag Op de middag alleen op afspraak

De sterke merken
waar de Woonspecialist
mee werkt

In onze showroom kun je ontzettend veel inspiratie op doen die passen bij jouw gewenste woonsfeer. Van de vloer tot aan het plafond; wij hebben mooie en praktische oplossingen.

Wij werken met betrouwbare, kwalitatief goede merken die we met zorg uitkiezen. Daarom staat wij 100% achter onze producten. We zijn niet voor niets de Woonspecialist. 

Fantastische stoffen in de beste kwaliteit isolerend, sfeervol en kleurrijk
Laat je inspireren door de vloerspecialist duurzaam, sterk en robuust
Raamdecoratie functioneel, stijlvol en knus
Specialist in gietvloeren Vele mogelijkheden in kleur, product & afwerking

Wij adviseren je graag in onze winkel, onder het genot van een lekkere kop koffie. Maar als je liever advies bij jou thuis wil, kan dat natuurlijk ook! Niets is ons te veel!

Samen met je woonspecialist
verder met het inrichten
van jouw ideale interieur.

Woonstijlen