Bel Cobussen Wonen Ederveen: 0318 570 566 Bel 0318 570 566
De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2353 klanten
Zoeken
Bezoek ons Bezoek ons
Menu Sluiten

Cobussen Wonen Ederveen

Jouw Woonspecialist in Ederveen voor vloeren, gordijnen en raamdecoratie.

Click here for English.

Openingstijden Bekijk onze openingstijden
  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: Gesloten
  • Woensdag: Gesloten
  • Donderdag: 10:00 - 17:30
  • Vrijdag: 10:00 - 17:30
  • Zaterdag: 10:00 - 16:00
  • Zondag: Gesloten
Adres
Hoofdweg 119
6744 WJ Ederveen 0318 570 566 info@cobussen-wonen.nl
IMG_6494
Onze producten
Onze Diensten
IMG_6511
IMG_6500
Cobussen pand

Woonwinkel – Ederveen

Bij Cobussen Wonen in Ederveen ben je aan het juiste adres voor nieuwe raamdecoratie. In onze showroom doe je op 150 m2 volop inspiratie op rond jouw nieuwe gordijnen, jaloezieën of plissés. Onze stoffeerders komen graag je gordijnen inmeten en je kan jouw raamdecoratie op maat ook door onze vakmensen laten monteren. Wij leveren ook maatwerk als het om vloeren gaat. Onze ervaring op het gebied van stoffering is jouw voordeel. Kom eens langs in onze woonwinkel en ervaar het zelf!

Inspiratie
Inspiratie

Ontdek jouw woonstijl

Welke past bij jou?

Bece horizontaal zwart kopie
Woonblogs

Dé industriële woonstijl met een twist!

Ontdek hoe de industriële woonstijl een frisse
en inspirerende draai krijgt.

Visgraat vloer in de keuken
Nieuwsbrief

Laat je inspireren

Ondertussen op de hoogte en geïnspireerd blijven? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons

Kom langs in Ederveen

Woningstoffering, dat zijn vloeren en raamdecoratie, het is onze passie. Want zeg nou eerlijk, een kamer zonder gordijnen of plissés is niet af. Wij bieden je een ruim assortiment, van prachtige gordijnstoffen tot rolgordijnen op maat. In de showroom van onze woonwinkel in Ederveen zie en voel je de stoffen, je kan jouw nieuwe jaloezieën testen en ervaren welke uitstraling een bepaald type raamdecoratie heeft. Dit is belangrijk voor de sfeer in je kamer.

Heb je vragen rond verduisterende raamdecoratie of elektrisch bedienbare gordijnen? Ook dan adviseren wij je graag. Onze vakmensen komen graag je gordijnen inmeten en het monteren mag je ook in onze professionele handen leggen. Service en ontzorging, dat bieden wij je graag.

Naast raambekleding van Duettes tot Shutters kan je ook je nieuwe vloer in onze showroom beleven en het product kiezen dat het beste bij jouw woonwensen past. Het assortiment aan pvc vloeren, laminaat, vinyl, marmoleum of tapijt is erg divers. Bekijk en voel de vloerstalen om zeker te zijn van je keuze. En graag komen wij je nieuwe vloer leggen, tot de plinten ontzorgen wij je wat deze enorme klus betreft. Of het om een kamer gaat of een hele woning of bedrijfspand maakt voor ons niet uit omdat onze ervaren vakmensen de vloer snel en professioneel leggen.

Cobussen Wonen – dit zijn wij

Het bedrijf is opgericht door Ed Cobussen. Woningstoffering is zijn passie en dat zie je terug in het ruime assortiment aan hoogwaardige producten, vloeren en raamdecoratie in onze woonwinkel in Ederveen. Bij Cobussen Wonen wordt service met hoofdletter geschreven. Wij zijn tevreden wanneer de klant tevreden is. Daarom werken wij met eigen stoffeerders die de raamdecoratie producten bij jou thuis monteren of de vloer vakkundig leggen. Service en vakmanschap van A tot Z.

Ons specialisme? Gordijnen

Gordijnen zijn een van de oudste vormen van raamdecoratie. Ze beschermen je tegen inkijk van voorbijgangers. Maar gordijnen kunnen veel meer. Met prachtig plooiende gordijnen is een kamer pas echt af. De galm verdwijnt en verduisterende gordijnen geven je een knusse slaapkamer waar je graag uitrust ’s nachts.

Van natuurlijke linnen gordijnstoffen tot glanzende gordijnstoffen, wij weten precies hoe welke stof het beste tot zijn recht komt. De juiste plooi en het bijpassende ophangsysteem – niets laten we aan het toeval over. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij jou thuis? Neem contact op of maak direct een afspraak voor een oriënterend gesprek. Tot snel in onze woonwinkel!