Bel Kroon Wonen en Slapen – Vlaardingen: 010 435 1073 Bel 010 435 1073 06 50277066 06 50277066
De Woonspecialist Beoordelingen 8,8 / 10  - 2353 klanten
Zoeken
Bezoek ons Bezoek ons
Menu Sluiten

Kroon Wonen en Slapen – Vlaardingen

Jouw specialist in Vlaardingen op het gebied van wonen en slapen!

Click here for English.

Openingstijden Bekijk onze openingstijden
  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 10:00 - 17:00
  • Woensdag: 10:00 - 17:00
  • Donderdag: 10:00 - 17:00
  • Vrijdag: 10:00 - 17:00
  • Zaterdag: 10:00 - 17:00
  • Zondag: Gesloten
Adres
Veerplein 132a
3131 CN Vlaardingen 010 435 1073 info@kroonwonenenslapen.nl
Pand foto_1
Onze producten
Onze Diensten
Raamdecoratie
246357748_4413847115370303_2857150025468726311_n
download – 2022-05-02T102319.362

Woonwinkel – Vlaardingen

Kom langs in onze grote woonwinkel in Vlaardingen. Met 600m2 aan inspiratie en producten vind je bij ons alles op het gebied van woninginrichting. Of het gaat om één nieuw rolgordijn of de complete inrichting van jouw woning; bij ons ben je aan het juiste adres!

In onze woonwinkel vind je een ruim assortiment raamdecoratie, gordijnen, vloeren, kasten op maat en buitenzonwering! Wij zijn dealer van veel toonaangevende merken en fabrikanten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan behang van Masureel of shutters van Blend® . En weet je dat wij Luxaflex® Inspiration Dealer zijn en daarbij ook nog CBW erkend?

Inspiratie
Inspiratie

Ontdek jouw woonstijl

Welke past bij jou?

Bece horizontaal zwart kopie
Woonblogs

Dé industriële woonstijl met een twist!

Ontdek hoe de industriële woonstijl een frisse
en inspirerende draai krijgt.

Visgraat vloer in de keuken
Nieuwsbrief

Laat je inspireren

Ondertussen op de hoogte en geïnspireerd blijven? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons

Kom langs in Vlaardingen

Vloeren kopen in Vlaardingen

Op zoek naar een nieuwe vloer en woon jij in Vlaardingen, Maassluis of Kethel Groenoord? Dan ben jij bij Kroon Wonen en Slapen aan het juiste adres. Met bekende merken zoals Floer, Interfloor, Desso en vele anderen, biedt Kroon jou vloeren van de hoogste kwaliteit. Van een pvc visgraat vloer tot laminaat of tapijt; wij staan voor je klaar. En wil je ook nog eens je vloer mét vloerverwarming laten leggen? Ook dan zijn wij je graag van dienst. Bekijk onze montageservice maar eens.

Raamdecoratie en gordijnen op maat in Vlaardingen

Ook voor raamdecoratie en gordijnen zit je goed bij Kroon. Met vele keuzes uit verschillende stoffen, dessins en kleuren. Wil je verduisterende gordijnen of transparante duettes? Ook die hebben wij. Liever vitrage of jaloezieën; dat kan! Daarnaast komen wij ook nog eens bij jou thuis om alles op te meten én te monteren.

Kasten op maat vind je in Vlaardingen

Heb je nog een kamertje over of wil je graag een kast onder de trap? Wij hebben genoeg ideeën voor een kast op maat. Zoek je iets met deuren of heb je liever een inloopkast? Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor een wasmachinekast op maat of welke accessoires er passen in jouw kledingkast op maat? Kom langs en we laten je alles zien!

Bedden in onze woonwinkel in Vlaardingen

Naast een uitgebreide collectie vloeren, raamdecoratie en gordijnen, hebben wij ook een ruim aanbod in bedden, boxsprings, matrassen en bedtextiel. Wij bieden jouw alles voor een goede nachtrust. Zoek je een nieuw bed met matrassen, een dekbed of alleen een dekbedovertrek? Wij geven je in onze woonwinkel graag advies over jouw nieuwe bed.

Behang kopen in Vlaardingen

Wil je behang uitzoeken voor op dat ene muurtje in de woonkamer? Of kan je slaapkamermuur een oppepper gebruiken? Kom eens een kijkje nemen in onze behangboeken. Van verschillende merken hebben wij subtiel behang of een hip dessin. Wil je een trendy patroon, mooie bladeren, fotobehang of een effen kleurtje? Laat het ons weten, we behangen zelfs voor je!

Buitenzonwering kopen in Vlaardingen?

Dat doe je natuurlijk bij ons! Markiezen, knikarmschermen of screens; hebben we allemaal. Wil je direct ook de veiligste keuze maken; overweeg rolluiken. Zo kan bijna niemand je huis in als jij er niet bent. Geen zorgen over het inmeten en monteren; ook dat nemen we je graag uit handen. Bezoek onze 600 m2 grote woonwinkel en laat je inspireren. Je vindt ons aan het Veerplein in Vlaardingen. Zien we je snel?