Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels
Jouw Woonspecialist voor
vloeren, gordijnen en raamdecoratie.

Ook in deze tijd bieden we nieuwe mogelijkheden. Je kunt een afspraak maken om te (video) bellen, advies aan huis te krijgen, stalen service aan huis te krijgen en uiteraard voor telefonisch advies.

Van Hulst Wonen Sint Anthonis

Garantie is bij ons vanzelfsprekend!

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen zijn onze winkels gesloten. Uiteraard bieden wij telefonisch advies en is het plannen van een videobelafspraak mogelijk. We geven ook advies bij jou thuis en komen wij langs voor het inmeten en monteren op afstand.

Kom naar Van Hulst Wonen voor de woninginrichting die bij jouw woonstijl past. Wij zijn de woonwinkel in Sint Anthonis en omgeving waar je van harte welkom bent voor professioneel advies. Ben je op zoek naar stijlvolle raamdecoratie, pvc vloeren, laminaat, vinyl, tapijt, gordijnen, jaloezieën of horren? In onze showroom bespreken wij graag de mogelijkheden, ook voor maatwerk oplossingen. Kom langs in onze woonwinkel voor inspiratie en ideeën!

Openingstijden

Maandag 09:00-12:30 uur | 13:30-18:00 uur
Dinsdag Gesloten
Woensdag 09:00-12:30 uur | 13:30-18:00 uur
Donderdag 09:00-12:30 uur | 13:30-18:00 uur
Vrijdag 09:00-12:30 uur | 13:30-20:00 uur
Zaterdag 09:00-16:00 uur
Zondag Gesloten

De sterke merken
waar de Woonspecialist
mee werkt

In onze showroom kun je ontzettend veel inspiratie op doen die passen bij jouw gewenste woonsfeer. Van de vloer tot aan het plafond; wij hebben mooie en praktische oplossingen.

Wij werken met betrouwbare, kwalitatief goede merken die we met zorg uitkiezen. Daarom staat wij 100% achter onze producten. We zijn niet voor niets de Woonspecialist. 

Fantastische stoffen in de beste kwaliteit isolerend, sfeervol en kleurrijk
Laat je inspireren door de vloerspecialist duurzaam, sterk en robuust
Raamdecoratie functioneel, stijlvol en knus
Bedden Slapen in stijl
Ook het juiste adres voor meubels op maat

Wij adviseren je graag in onze winkel, onder het genot van een lekkere kop koffie. Maar als je liever advies bij jou thuis wil, kan dat natuurlijk ook! Niets is ons te veel!

Samen met je woonspecialist
verder met het inrichten
van jouw ideale interieur.

Woonstijlen