Willemsen Wonen


Willemsen Wonen: wij staan al meer dan 40 jaar garant voor een goed advies en kwaliteitsproducten voor je gehele woninginrichting. Kom eens langs in onze showroom en bekijk de mogelijkheden voor jouw woning. Met onze ervaring en creativiteit creëren we samen met jou de sfeer die bij jouw karakter past. Bij Willemsen Wonen blijven we constant op de hoogte van alle innovaties die zich op gebied van interieur ontwikkelen. Hierdoor zijn we in staat om creatieve oplossingen te vinden voor uitdagende interieurvraagstukken. Ieder vanuit zijn of haar uniek perspectief is in staat jou in je wensen te begeleiden en te adviseren.

Maak een afspraak

Wij vinden het prettig dat jij je thuisvoelt bij ons in de winkel, maar nog belangrijker: in je eigen huis. Daarom vinden wij persoonlijk contact ontzettend belangrijk. Maak gerust een afspraak met ons, dan hebben we alle tijd voor je en kunnen we perfect met je meedenken. 

Afspraak maken

Sfeerbeelden winkel


 

 

 

Kom eens langs

Wij nodigen je uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom. We hebben een assortiment in hoogwaardige producten, zoals raamdecoratie, gordijnen en kasten op maat.

Onze ervaren en vriendelijke medewerkers staan je graag te woord in onze showroom. Wil je een afspraak maken dan kun je dit ook buiten de openingstijden plannen!

Jouw huis, jouw thuis!

De sterke merken
waar de Woonspecialist
mee werkt

Bekijk onze uitgebreide collectie gordijnen, vloeren en raamdecoratie van gerenommeerde merken. Wij werken met betrouwbare, kwalitatief goede merken die we met zorg uitkiezen, waardoor wij altijd 100% achter onze producten staan.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:30 - 17:30 uur
Woensdag 09:30 - 17:30 uur
Donderdag 09:30 - 20:00 uur
Vrijdag 09:30 - 17:30 uur
Zaterdag 09:30 - 17:00 uur
Zondag Gesloten
Juli t/m augustus zijn wij op donderdag geopend tot 17:30 uur