Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels
Bezoek onze showroom of

Onze winkel is open, bezoek onze showroom of plan hieronder je afspraak.

Woonspecialist Emmeloord

Garantie is bij ons vanzelfsprekend!

Woonspecialist Emmeloord is naast vloeren ook een expert op het gebied van raamdecoratie, gordijnen en horren. Kom naar onze showroom in Emmeloord voor de grootste collectie tapijttegels die uit voorraad leverbaar is én kies er meteen stijlvolle gordijnen of elektrische raamdecoratie op maat bij. Graag adviseren wij je vakkundig rond interieur passend bij jouw woonstijl. Jouw woonwensen staan hierbij centraal, in onze showroom van ruim 700 vierkante meter laten wij je graag voorbeelden van producten zien.

Wil je een nieuwe vloer kopen? Kom naar de winkel, kies uit de stalen de vloer die zowel stijlvol is als ook perfect bij je gezinssituatie past. En onze vakmensen komen je nieuwe vloer graag leggen, of laat bijpassende gordijnen inmeten en monteren. Service en vakmanschap staan bij Woonspecialist Emmeloord op de eerste plek. Loop eens binnen in onze showroom en laat je verrassen door ons enorme aanbod en mogelijkheden, of maak een afspraak voor advies. Je bent van harte welkom! Woonspecialist Emmeloord bereik je makkelijk, wij zijn vlak bij de A6 gevestigd, afrit 14. 

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:00 uur
Dinsdag 9:00 - 17:00 uur
Woensdag 9:00 - 17:00 uur
Donderdag 9:00 - 17:00 uur
Vrijdag 9:00 - 17:00 uur
Zaterdag 9:00 - 13:00 uur
Zondag Gesloten

De sterke merken
waar de Woonspecialist
mee werkt

In onze showroom kun je ontzettend veel inspiratie op doen die passen bij jouw gewenste woonsfeer. Van de vloer tot aan het plafond; wij hebben mooie en praktische oplossingen.

Wij werken met betrouwbare, kwalitatief goede merken die we met zorg uitkiezen. Daarom staat wij 100% achter onze producten. We zijn niet voor niets de Woonspecialist. 

Fantastische stoffen in de beste kwaliteit isolerend, sfeervol en kleurrijk
Laat je inspireren door de vloerspecialist duurzaam, sterk en robuust
Raamdecoratie functioneel, stijlvol en knus
Tapijttegels grootste collectie tapijttegels uit voorraad leverbaar
Insecten weren? Makkelijk! Met onze deur- of raamhorren.

Wij adviseren je graag in onze winkel, onder het genot van een lekkere kop koffie. Maar als je liever advies bij jou thuis wil, kan dat natuurlijk ook! Niets is ons te veel!

Samen met je woonspecialist
verder met het inrichten
van jouw ideale interieur.

Woonstijlen