De Woonspecialist Beoordelingen 8,9 / 10  - 1423 klanten
Zoeken
Vind een winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Vakkundig advies bij de Woonspecialist
Word jij onze nieuwe monteur raamdecoratie?

Monteur raamdecoratie m/v gezocht bij Willemsen Wonen in Elst

Heb jij affiniteit met woninginrichting en heb jij ervaring met monteren van raamdecoratie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, vakbekwame monteur raamdecoratie die ons team in Elst komt versterken. Iemand met passie voor het vak. Weet jij van aanpakken en kun je zelfstandig werken? Ben je secuur en heb je een sterke affiniteit met onze producten? Dan zien wij graag jouw reactie tegemoet!

Jij bent:
– Representatief
– Service- en klantgericht
– Zelfstandig
– Oplossingsgericht
– In bezit van rijbewijs B

Wij bieden:
– Een prettige werksfeer
– Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
– Een marktconform salaris

Voel jij iets voor deze functie? Solliciteer dan snel via info@willemsenwonen.nl. Wil je meer informatie bel dan naar 0481-372162 en vraag naar Clovis Willemsen

Voordelen van plissés

Luxaflex

Verschillende transparanties

Je regelt het lichtinval zelf makkelijk. Plissés zijn verkrijgbaar in diverse transparanties, waardoor er voor elke ruimte wel een geschikt plisségordijn bestaan. Dus ook voor de slaapkamer!

vormen_plisse

Diverse raamvormen

Plisségordijnen zijn geschikt voor veel diverse raamvormen. En door gebruik te maken van elektrische bedienbare gordijnrails zijn ook moeilijk bereikbare ramen goed te voorzien van plissés.

plissés

Zonwerend & isolerend

Plissés houden de zon buiten. Door hun isolerende werking zorgen deze er voor dat de warmte buiten (in de zomer) dan wel juist binnen blijft (in de winter). Dat scheelt weer!

[WS_square_image_slider autoplay=”7″ images=”943,931,924,919″]

Plissé gordijnen zijn populair!

Plisségordijnen vullen jouw woonruimte ultiem aan. Deze elegante, sfeervolle raamdecoratie heeft een chique uitstraling. Ze zijn erg populair omdat je kan kiezen uit diverse stoftransparanties.

Plissés zijn er transparant, lichtdoorlatend en ook verduisterend. Daarnaast zijn ze ook nog zonwerend, isolerend en geschikt voor verschillende raamvormen. Ook lastig te bereikbare ramen kan je voorzien van een plissé gordijn want de plissés zijn ook nog elektrisch bedienbaar te leveren.