Van Lexmond Wonen


Klanten die bij ons binnenwandelen zijn vaak even sprakeloos. We hebben er dan ook veel aan gedaan om alles tiptop in orde te maken.

Onze showroom is in moderne kleuren ingericht en ruim opgezet, met een mooie, rustige uitstraling. Bij Van Lexmond Wonen hebben we niet alleen particuliere klanten veel te bieden, we doen ook regelmatig projecten waar we veel energie uit halen. Zo voorzien we bijvoorbeeld kantoren of gemeentelijke instellingen van nieuwe vloeren, marmoleum, deurmatten, raamdecoraties en zonwering. Juist bij dit soort projecten zijn wij een interessante partner. Waarom? Omdat we ons volop inzetten, actief meedenken en kostenefficiënt kunnen werken.

Maak een afspraak

Bij Van Lexmond Wonen adviseren we je met liefde en plezier in onze winkel onder het genot van een lekkere kop koffie. Wil je liever advies bij jou thuis, dan kan dat natuurlijk ook. Ons is namelijk niets teveel.

Afspraak maken

Sfeerbeelden winkel


Kom eens langs

Kom een kijkje nemen in onze showroom en laat je omverblazen door alle mooie producten. Overzichtelijk opgedeeld, zodat je meteen kan zien wat we te bieden hebben. Naast zonwering, gordijnen en harde en zachte vloeren, kun je ook bij ons terecht voor buitenzonwering en shutters.

Onze ervaren medewerkers geven je graag advies en staan je te woord wanneer nodig. Wil je een afspraak maken, maar kom je liever in de avond? Dan plannen we dit gewoon buiten de openingstijden. Bij Van Lexmond Wonen staan we altijd voor je klaar.

Jouw huis, jouw thuis!

De sterke merken
waar de Woonspecialist
mee werkt

Van de vloer tot aan het plafond: onze oplossingen zijn altijd mooi en praktisch. Er is ruime keuze uit laminaat, parket en lamelparket van Quickstep en Novilon, PVC-vloeren van mFLOR en Marmoleum. Wij kiezen betrouwbare en kwalitatief goede merken met zorg uit, waardoor wij altijd 100% achter onze producten staan.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 - 17.00 uur
Woensdag 10.00 - 17.00 uur
Donderdag 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag 10.00 - 16.00 uur
Zondag Gesloten
Let op: Wij zijn gesloten wegens vakantie van 27 juli t/m 19 augustus