Sluiten Jouw winkel
Selecteer je provincie voor de dichtstbijzijnde winkels
Bezoek onze showroom of

Wagenmans Wonen

Familiebedrijf Wagenmans Wonen is al meer dan 80 jaar in Lemelerveld en omgeving het vertrouwde adres voor jouw woninginrichting. Van raamdecoratie tot vloeren en van meubelen tot buitenzonwering, bij Wagenmans Wonen geven wij je graag interieuradvies en laten wij je de producten in de showroom van onze woonwinkel zien en beleven.

Kies uit een ruim en modern assortiment hoogwaardige producten zoals gordijnstoffen, pvc vloeren, zonwering, bedden, verlichting en veel meer. Onze stoffeerders en monteurs komen graag gordijnen inmeten, vloeren leggen of meubelen plaatsen als je wilt. Kom eens naar onze woonwinkel in Lemelerveld en laat je inspireren rond je nieuwe interieur en woonstijlen, wij adviseren je graag. Tot snel!

Openingstijden

Maandag 13:30 - 17:30 uur
Dinsdag 9:30 - 17:30 uur
Woensdag 9:30 - 17:30 uur
Donderdag 9:30 - 17:30 uur
Vrijdag 9:30 - 21:00 uur
Zaterdag 9:30 - 17:00 uur
Zondag Gesloten

De sterke merken
waar de Woonspecialist
mee werkt

In onze showroom kun je ontzettend veel inspiratie op doen die passen bij jouw gewenste woonsfeer. Van de vloer tot aan het plafond; wij hebben mooie en praktische oplossingen.

Wij werken met betrouwbare, kwalitatief goede merken die we met zorg uitkiezen. Daarom staat wij 100% achter onze producten. We zijn niet voor niets de Woonspecialist. 

Fantastische stoffen in de beste kwaliteit isolerend, sfeervol en kleurrijk
Laat je inspireren door de vloerspecialist duurzaam, sterk en robuust
Raamdecoratie functioneel, stijlvol en knus
Prachtige meubelen banken, kasten, fauteuils
Heerlijke bedden slapen, ontspannen, uitrusten
Ook het juiste adres voor screens, markiezen en rolluiken

Wij adviseren je graag in onze winkel, onder het genot van een lekkere kop koffie. Maar als je liever advies bij jou thuis wil, kan dat natuurlijk ook! Niets is ons te veel!

Samen met je woonspecialist
verder met het inrichten
van jouw ideale interieur.

Woonstijlen