De Woonspecialist Beoordelingen 8,9 / 10  - 1444 klanten
Zoeken
Vind een winkel Vind winkel
Menu Sluiten
Sigma coatings lakverf en muurverf
Sigma Coatings, top kwaliteit muurverf en lakverf.

Sigma

Sigma logo

Sigma coatings is een van de bekendste verf merken en bestaat al sinds de 18de eeuw. Zowel vakschilders als ook consumenten zweren bij de topkwaliteit muurverf en lakverf van Sigma.

Sigma muurverf assortiment

Voor elke toepassing heeft Sigma de geschikte muurverf in het assortiment, wit of op kleur, glanzend of mat, voor gladde of gestructureerde afwerkingen. Hier een greep uit het muurverf assortiment:

  • Sigmapearl, reinigbare muurverf
  • Sigma Perfect, perfect egale muurverf
  • Sigmaresist, schimmel of bacteriebestendige muurverf
  • Sigmatex, universele latexverf voor binnen

En uiteraard heeft Sigma naast deze hoogwaardige muurverven veel meer producten in het assortiment, denk aan plafondverf, metallic verf, dekkende voorstrijk, stuuc en projectmuurverf.

Sigma lakverf assortiment

Net als bij de muurverf kies je ook bij de lakverf producten uit een ruim assortiment voor verschillende toepassingen. Naast transparante houtlakken en dekkende lakverf zijn er ook verf voor kunststof, metaal en gevelafwerking verkrijgbaar.

Voor de transparante houtafwerking kies je uit de merkproducten Sigmavar lak en Sigmalife beits, van glanzend tot zijdeglans.

De dekkende houtlakken kan je op kleur laten mengen, zoals de Sigma S2U collectie waar de Nova en Allure lakken onder vallen.

Sigma kwaliteitsverf

Je kan er altijd van uitgaan dat je met een top kwaliteit product schildert wanneer je voor de lakverf, muurverf, plafondverf, vloercoating of een andere Sigma verf voor speciale toepassingen kiest. Sigma producten hechten uitstekend, laten zich makkelijk verwerken en beschermen je houtwerk en muren voor jaren tegen invloeden van licht, warmte of vocht.

Ook als consument kan je met Sigma net zo’n mooi schilder resultaat bereiken dan de vakschilders. Wanneer je advies of tips nodig hebt of hulp bij het kiezen van de juiste verf of kleur verf dan vraag het gerust aan de vakmensen van de Woonspecialist!